En byggfirma till jobbet

En byggfirma till jobbet

God dagens alla läsare! Det är en lugn dag här vid skrivbordet och det är inte ofta som man sitter helt ensam på kontoret. Visst är det lite tråkigt att inte ha någon att prata med men någonstans kan jag också tycka att det är ganska så skönt. Om några dagar kommer det en byggfirma hit för att renovera upp lite delar av kontoret så då kommer jag åtminstone inte vara ensam. Jag är den enda som inte har semester ännu och det är faktiskt ett frivilligt val. Min flickvän går på semester om några veckor så jag tänkte att det kunde vara lika bra för mig att göra det också istället för att vi inte ska vara lediga samtidigt. Sen behövde chefen också ha någon som kunde vara här på kontoret i Luleå eftersom att det ska komma hit en byggfirma, jag erbjöd mig därför att vara här och jobba under den perioden som vi har besök av byggfirma. Trots att det är lugnt och skönt här så har jag ganska mycket att göra, jag sitter verkligen inte bara och rullar tummarna utan här finns det alltid arbete bara man vill. Det känns ändå ganska bra att det arbete för om jag hade suttit helt ensam utan arbete så hade dagarna gått så otroligt långsamt. Jag har inte riktigt koll på vad det är för typ av projekt som min chef har dragit igång här men jag hoppas att den byggfirma som ska komma hit, kommer att renovera upp köket och även slå upp våra olika kontor för att vi ska få ett öppnare kontorslandskap. Det får gärna komma hit någon form hantverkare som kan förbättra ventilationen lite också, för just nu är det väldigt varmt och det är ingen bra luft överhuvudtaget. Men man kan inte få allt vet ni.


Kommentarer är stängda.