Ingen mer städning

Ingen mer städning

Tjenixen bloggen! Jag är på ett strålande humör och orsakerna är många. Strålande sol och kanonväder i Västerås samtidigt som det är fredag, det här kan knappas bli bättre tänker man. Då kan jag meddela att det kan faktiskt bli bättre och det blir det också, jag har nämligen bestämt mig för att anlita städservice till hemmet så att varken jag eller min sambo behöver tänka på städning i fortsättningen. Det här med städservice kommer bli riktigt bra, speciellt eftersom att både jag och min sambo har en rad olika fritidsintressen som tar sin tid på vardagarna. Under helgerna så vill man helst inte städa heller utan då vill man hitta på roliga saker eller ta det lugnt och bara vara hemma. Det är nästan aldrig som vi städar på en helg, möjligen att man plockar undan lite på söndagen om man har haft besök eller liknande men i övrigt är det inte mycket aktivitet för att hålla hemmet rent. Vi har dock inte bestämt vilken dag som passar bäst för oss att ha städservice på, men det ska vi nog kunna ordna upp i helgen. Det är helt klart någon av de tidiga dagarna i veckan, sen om det är måndag eller tisdag vet jag inte riktigt. Jag jobbar alltid lite senare på måndagar för att jag ska kunna gå hem tidigt på fredagar så för mig är måndag helt klart bäst, men ibland arbetar min sambo kväll på måndagar så då är han ofta hemma på dagen och då kanske han inte vill ha någon som går runt och städar samtidigt. Det är här är dock ett väldigt litet problem som inte är så svårt att lösa. Visst är det trevligt när man får en sån där dag där allting bara går precis som det ska, det känns som att livet leker i dagsläget.  


Kommentarer är stängda.