Jag fick hjälp att bli av med ett dödsbo

Jag fick hjälp att bli av med ett dödsbo

Hej på er alla mina läsare! Jag har haft det slitsamt de senaste veckorna eftersom en äldre släkting dog. Jag var närmsta anhöriga så det blev jag som fick ta hand om dödsbot. Att tömma ett helt hus fyllt med saker som en människa samlat på sig under ett långt liv det tar sin tid. Det som underlättade är att det finns ett företag som köpte upp detta dödsbo i Eskilstuna. De flesta människor kommer någon gång i livet hamna i samma situation som jag, nämligen att de kommer behöva ta hand om ett dödsbo och eftersom det oftast är ett mycket omfattande jobb är det bra att det finns ett företag som Hyndevad Secondhand. 

 

Ska ni någon gång ta hand om ett dödsbo i Eskilstuna kan ni göra som jag gjort, låta Hyndevad Secondhand köpa det. De jobbar i hela Södermanland så även ni i andra städer, till exempel i Nyköping kan också höra av er till dem. Genom att låta Hyndevad Secondhand köpa er avlidna familjemedlem eller väns dödsbo underlättar ni mycket för er själva och det kommer också spara tid. De har stor erfarenhet av att ta hand om dödsbon och vet hur de på ett så tidseffektivt sätt som möjligt ska ta hand om alla möbler och övriga saker, och nu när jag själv fått den här hjälpen kändes det som en tio kilos sten föll av från mina axlar. Hyndevads Secondhand köper allt de anser går att sälja i deras secondhandbutik. Det är jättebra när möbler, husgeråd och övrigt bohag åter kan komma i bruk och bli till nytta och glädje för någon annan. Därför hoppas jag att ni som behöver bli av med ett dödsbo i Eskilstuna med omnejd ska höra av er till Hyndevad Secondhand. 

 


Kommentarer är stängda.