Behöver du fotvård?

Behöver du fotvård?

Hej och välkommen till bloggen denna morgon som jag hoppas startat bra för er alla. Jag hoppas att ni har det bra och att ni längtar till påsken. Jag hade tänkt att ta upp någonting med er i det här inlägget, det kommer att handla om fotvård eller närmare bestämt om fotvård i Kungälv. Det finns ett företag som heter Tawan Fotvård och dit kan alla som behöver fotvård i Kungälv vända sig och det är så bra att det här är en fotvård som kommer på hembesök. 

Jag har själv vänt mig dit och eftersom jag vet att det här med fotvård är en sådan sak som flera av mina läsare också behöver få hjälp med så skulle jag verkligen vilja dela med mig om det här företaget till er. Jag har fått hembesök några gånger av Tawan Fotvård och jag har fått professionella behandlingar. Jag är glad över att jag efter endast ett par behandlingar blev bra i fötterna och det är därför som jag såklart vill att också ni ska hitta till det här företaget så att ni kan få den hjälp som de har att erbjuda även till er. Jag är så tacksam för att det är så många som bor i Kungälv med omnejd som har upptäckt min blogg, och av naturliga själ blir det oftast så att jag tar upp sådana saker här i bloggen som händer och sker i Kungälv. Det är inte så längesedan som Tawan Fotvård startade och jag tycker att hon som startade företaget erbjuder en riktigt fin service, särskilt för alla seniorer som bor i kommunen som har svårt att ta sig in till stan för att få fotvård. Även bemötandet och patientservicen är riktigt fin hos detta fotvårdsföretag. 


Kommentarer är stängda.