Massage för dig i Mantorp

Massage för dig i Mantorp

Har man stela muskler som väldigt många av oss har, då finns det en sak som fungerar bra, nämligen massage. I det här inlägget ska jag ta upp alla de positiva effekter som massage har och när det kommer till den här typen av behandling här i Mantorp, så finns det ett bra företag som jag kommer rekommendera. Ni kan läsa mer inne på hemsidan som ni kommer till här, om ut i fall att ni känner att detta när någonting intressant. 

Så vad sker i kroppen vid massage? Först och främst har det visat sig ha positiva effekter på vår kropp av flera skäl. Hormoner utsöndras som får oss att må bra och även beröring får oss att må bra. Blodcirkulationen ökar och får olika slaggprodukter i kroppen att utsöndras och också att stelhet och ömhet kan försvinna, eller i alla fall kännas bättre. Massage passar för de allra flesta och det finns några olika slags behandlingar att välja på, men jag kommer inte gå in i detalj på det här mer än att de flesta uppskattar väldigt mycket svensk klassisk massage. Jag har problem med värk i ryggen och nacken och sedan jag började gå till det här företaget i närheten av Mantorp så kan jag säga att jag har blivit fri från besvären i alla fall till 75 procent. Nu kan jag hantera livet även när det är som jobbigast. Innan jag fann det här företaget hade jag varit på ett par andra ställen men jag kände mig inte riktigt nöjd. En dag var det en kollega som berättade om detta företag och hon tyckte att jag skulle gå dit. Det var ett bra tips, och jag hoppas att även ni ska känna er lika nöjda och belåtna som jag och min kollega när ni går dit!


Kommentarer är stängda.