Vår renovering

Vår renovering

Vi har renoverat vår villa i Kävlinge, och vi är mycket nöjda med denna renovering och firman som gjorde den. Företaget var mycket kommunikativt, fick jobbet gjort snabbt och gjorde ett bra jobb. De gav oss en uppskattning av kostnaden för renoveringen, men när vi såg att det gick mycket billigare än vad de uppskattade eller till och med bättre, då var vi mycket nöjda med dem.

Vår villa hade inte renoverats på 30 år så det var verkligen inte en dag för tidigt att göra en renovering, men då var frågan; vem hjälper till med renovering i Kävlinge med omnejd? Det var då vi hittade denna firma genom en rekommendation från en nära vän till oss, och de gjorde oss inte besvikna. Deras kommunikation var tydlig, snabb och lätt att förstå, vilket är mycket viktigt när man ska renovera ett hus.

Vår renovering gick smidigt och resultatet var fantastiskt! De tog väl hand om vårt hem under renoveringsprocessen och städade även efteråt. De gjorde allting enligt våra specifikationer och inom budgeten också! Vi rekommenderar varmt denna firma. Vi är nöjda med allt, men vi är särskilt förtjusta i köket. Det ser ut som om det precis hade lämnat utställningsrummet, vilket är en mycket trevlig överraskning och gör matlagningen så mycket roligare. Jag skulle definitivt rekommendera alla som vill ha hjälp med sina hemrenoveringar att ringa detta företag!

En av de saker som imponerade mest på mig med min renoveringsupplevelse var slutresultatet – mitt hem såg ut som om det precis hade byggts, vilket var underbart efter att i flera år ha levt med ett föråldrat kök och badrum.

Har du renoverat själv någon gång? Kan du inte skriva och berätta om din erfarenhet? Skriv nere i kommentarerna, vi kan knappt vänta på att få läsa!

Tack för att du läser mina inlägg!


Kommentarer är stängda.